Luister
muziek
13 januari 2022 - 12:49
Deel dit artikel:

Jeugd van VV De Valk trapt jaar af met Oliebollentoernooi

Zaterdag 8 januari stond het eerste evenement van VV De Valk op de agenda voor het nieuwe jaar; het Oliebollentoernooi voor de jeugd. De hele ochtend en middag was er volop voetbalpezier op 't Valkennest, gecombineerd met oliebollen en warme chocolademelk.

valkenswaard24
  / VV De Valk
  • Beeld - VV De Valk
Advertentie

De dag is afgetrapt door de jongste pupillen, de Mini's tot en met de JO9. Ondanks de koude temperaturen weerhield dat deze jonge talenten er niet van om alles te geven voor de overwinning. Na afloop zijn er medailles uitgedeeld en ontving het winnende team de beker van De Valk-voorzitter Corné Maas.

83 verkochte loten

Bestuurslid Harrie van Son was aanwezig om prijzen uit te delen aan de jeugdleden die meegewerkt hebben aan de Grote Clubactie. De grote winnares was Quadenyh Thijssen van de JO7, die maar liefst 83 loten wist te verkopen en daarvoor een mooie bal overhandigd kreeg.

Trainingen hervat

Daarna was het de beurt aan de JO10 en de JO11 om in actie te komen en werd in de middag het toernooi afgesloten door de JO13 en de JO15. Met een voldaan gevoel en een volle maag van al die heerlijke oliebollen ging de jeugd weer naar huis en is het nieuwe jaar 2022 officieel afgetrapt voor onze jeugd. Gelukkig kan er vanaf dinsdag 11 januari ook weer getraind worden door onze jeugd ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie