muziek
08 Juni 2024 14:30
Deel dit artikel:

Liveblog gesloten: SV Valkenswaard wint nacompetitie en promoveert

Welkom in ons liveblog. Hier vind je de laatste updates over de wedstrijd van SV Valkenswaard tegen SV Wippolder. Een plek in de vierde divisie staat op het spel.

valkenswaard24
  / / Redactie

Tussenstand op dit moment: 1-0

De recente updates:

Eindsignaal!

Het is SV Valkenswaard gelukt; ze winnen met 1-0 en promoveren naar de vierde divisie.

1-0 voor SV Valkenswaard!

SV Valkenswaard scoort in de blessuretijd van de wedstrijd en staat 1-0 voor. Jordi van Meurs kopt 'm binnen! De assist komt van invaller Cas Glaser.

Afstandsschot

Mike van Dooren schiet van ver naast. Hij ontving de bal van Cas Glaser.

Vrije trap

Een matig genomen vrije trap van SV Valkenswaard belandt in de handen van de doelman.

Weer een kans

Daar is weer een kans voor SV Valkenswaard. Een pass van Jordi Maas belandt bij Jordi van Meurs. Die speelt naar Sem van Ham en hij schiet vervolgens net naast.

Nog 15 minuten

Er staat nog maar een kwartier te spelen op de klok. De spanning stijgt, een doelpunt hangt in de lucht. Blijft het 0-0, dan volgt een verlenging van tweemaal een kwartier.

Héél dichtbij

SV Valkenswaard is héél dichtbij een doelpunt. Sem van Ham schiet en via de onderkant van de lat stuit de bal uit het doel.

Enerverende tweede helft

De tweede helft is een stuk spannender en aantrekkelijker om naar te kijken dan de eerste 45 minuten. Het spel is sneller en er zijn kansen over en weer. SV Valkenswaard is iets beter dan SV Wippolder uit Delft.

Eerste wissel

Thoms van de Donk wordt vervangen door Cas Glaser.

Grote kans SVV

De kansen stapelen zich op, voornamelijk voor SV Valkenswaard. Thom van de Donk schiet net over.

Hoekschop

Een mooie voorzet van Jordi van Meurs op Thom van de Donk wordt over de achterlijn gewerkt door de verdediging. Corner voor SV Valkenswaard.

Kans Wippolder

En daar is SV Wippolder weer. Ditmaal is het bijna raak voor hen. Wederom brengt keeper Youri Roulaux redding.

Optisch bedrog

Het publiek veert op om te juichen, want Jordi van Meurs lijkt te scoren voor SV Valkenswaard. Maar de bal gaat net naast het doel.

Bijna raak

SV Wippolder komt bijna tot scoren. De keeper van SV Valkenswaard staat echter in de weg.

Tweede helft van start

De tweede helft is inmiddels begonnen.

Rust

Tijd voor de rust. Na 45 minuten voetballen staat het nog 0-0. Mocht dit ook de eindstand zijn, dan volgt een verlenging. Maar zo ver is het nog lang niet.

Drie kansen

SV Valkenswaard krijgt drie kansen kort achter elkaar, maar de bal wil er vooralsnog niet in.

Kans Van Brussel

Youri van Brussel krijgt een kans namens SV Valkenswaard. Hij schiet de bal echter over het doel.

Vrije trap voor SV Wippolder

Net buiten het strafschopgebied krijgt SV Wippolder een vrije trap. Yannick Lacroix maakte de overtreding. Via de muur gaat de bal over het doel.

Goede mogelijkheid

Daar is SV Valkenswaard weer. Een grote kans nadat Sem van Ham de bal op Thom van de Donk speelt. De tegenstander stopt hem als de bal daarna weer overgespeeld wordt.

Grote kans

Een grote kans voor SV Valkenswaard. Een verre trap van Youri Roulaux belandt bij Jordi van Meurs. De mogelijkheid wordt niet in een doelpunt omgezet.

Eerste schot

Het eerste schot van SV Wippolder. De bal verdwijnt naast het doel van SV Valkenswaard.

Aftrap uitgesteld

De aftrap van de wedstrijd is uitgesteld. De bussen van SV Wippolder waren namelijk later.

Wedstrijd in Zaltbommel

De wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld, op sportpark De Watertoren in Zaltbommel. Een bus met supporters van SV Valkenswaard is met de voetbalploeg meegereisd.

Dit staat er op het spel

SV Valkenswaard treedt zaterdagmiddag aan tegen SV Wippolder uit Delft. Zij staan tegenover elkaar in de finale van de nacompetitie. Wint SV Valkenswaard, dan promoveren ze naar de 4de Divisie. Als ze verliezen, blijven ze in de 1ste klasse actief.