muziek
08 Juni 2024 16:26
Deel dit artikel:

SV Valkenswaard wint in blessuretijd en promoveert naar vierde divisie

SV Valkenswaard promoveert naar de vierde divisie. Zaterdag wonnen ze in de finale van de nacompetitie van SV Wippolder uit Delft, op neutraal terrein in Zaltbommel.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Nicole Scheepers

Het duurde heel lang voordat het 1-0 werd. Pas in de blessuretijd, na 90 minuten voetballen, was het Jordi van Meurs die de bal van Cas Glaser binnenkopte.

SV Valkenswaard was de betere ploeg in de wedstrijd. In de eerste helft bleek dat al uit een aantal kansen. Maar voornamelijk in de tweede helft stapelden de mogelijkheden elkaar op. SV Valkenswaard kreeg kans na kans, raakte ook een keer de lat, maar het kwam maar niet tot scoren.

Tot in de laatste minuut. Ver in de blessuretijd kwam een bal van Cas Glaser terecht bij Jordi van Meurs. Hij legde de bal in het netje, wat zorgde voor de 1-0. Dit was tevens de eindstand.

Lees hier de gebeurtenissen in ons liveblog.