Luister
muziek
25 Juni 2024 11:36
Deel dit artikel:

Cordaad Welzijn start samen met Ans Klerks nieuwe reeks van ontmoetingsgroep

Cordaad Welzijn start samen met Ans Klerks een nieuwe reeks van de ontmoetingsgroep.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Ze vinden plaats op de laatste donderdagmiddag van de maand. De tijd is van 14.00 tot 16.00 uur. Je schrijft je in voor in totaal acht bijeenkomsten in de periode september 2024 tot en met juni 2025. Het vindt plaats bij Cordaad Welzijn, in de Hofnar 12 in Valkenswaard. "Wij zorgen voor koffie, thee met wat lekkers", zegt Cordaad Welzijn.

De middagen staan in het teken van stilstaan bij hoe de thema’s bij jezelf spelen en om anderen hierin te ontmoeten. Iedere bijeenkomst heeft een thema, bijvoorbeeld ‘Wat is jouw pad’ of ‘Verbinding met jezelf en de ander’. Dit onderzoekt de groep spelenderwijs, door in beweging te komen, voelen, kijken, ervaren, tekenen en door meditatie. Tijdens de bijeenkomsten wordt dit ook uitgewisseld met elkaar.

Ans Klerks komt uit de zorg en heeft dertig jaar een praktijk als Bio Dynamisch Therapeut gehad en veel ervaring in de begeleiding van groepen en individuen.

Heb je interesse? Schrijf je dan in. Mail je naam, adres, telefoonnummer en mailadres. Zet Samen met jezelf in het onderwerp en mail naar loekbeckers@cordaadwelzijn.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie