Luister
muziek
10 Oktober 2024 08:55
Deel dit artikel:

Handsome Molly brengt sprankelende rock naar Geenhoven Live in Valkenswaard

Zondagmiddag 13 oktober wordt Zalen Geenhoven in Valkenswaard gevuld met de energieke klanken van de band Handsome Molly.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Het evenement, georganiseerd door Geenhoven Live, belooft een muzikaal feestje te worden. De deuren van de zaal gaan om 14.00 uur open, en vanaf 15.00 uur zal de band het podium betreden. De toegang is geheel gratis.

Handsome Molly, een vierkoppige poprockformatie afkomstig uit de regio Apeldoorn, Zutphen en Doetinchem, staat bekend om hun dynamische optredens vol eigen werk en herkenbare covers. Hun muziekstijl is een mix van classic rock uit de jaren 70 en 80, gecombineerd met krachtige blues en een vleugje soul, country en folk. Het repertoire varieert van swingende rocknummers tot gevoelige ballads, waardoor er voor ieder wat wils is.

De huidige formatie van Handsome Molly bestaat al sinds 2010 en wordt gevormd door Ton Terink (lead-zang en gitaar), Jacco Verhaaf (sologitaar en zang), Hans Bulten (bas en zang) en Lody Willemsen (drums en zang). Hun muzikaal talent leidde in 2015 tot de release van hun cd ‘Free’, met daarop hun eerste single en videoclip 'Sweet Dreams'.

In 2017 schreven zij het nummer ‘Put down the barrel – Reunite’, speciaal voor het goede doel Serious Request, waarin ze samenwerkten met The Bombita’s, bekend van hun werk met Herman Brood en Gruppo Sportivo. Dit nummer werd onder andere gedraaid op radiozender 3FM. Daarna volgde de derde single "I rather die", en dit jaar brachten zij hun nieuwste single ‘On my knees’ uit.

Tijdens hun optreden in Valkenswaard kunnen bezoekers genieten van de sfeervolle rockmuziek in een ontspannen setting. Er zijn zitplaatsen, statafels en natuurlijk ruimte op de dansvloer voor wie niet stil kan blijven staan. Geenhoven Live nodigt iedereen uit om te komen genieten van een geweldige middag vol muziek en gezelligheid.

Voor meer informatie over aankomende muziekevenementen, houd je de Facebookpagina van Geenhoven Live in de gaten.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie