Luister
muziek
26 mei 2021 - 14:29
Deel dit artikel:

Mieke Theus wederom lijsttrekker voor PvdA in Valkenswaard

De leden van de PvdA Valkenswaard hebben Mieke Theus benoemd tot hun lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Zij was ook lijsttrekker bij de vorige verkiezingen en is nu wethouder.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - PvdA Valkenswaard
Advertentie

De leden zeggen zeer tevreden te zijn over de rol die Theus nu vervult als PvdA-wethouder en daarom is ze voor een eventuele deelname aan een nieuwe coalitie ook de beoogd wethouder. De PvdA heeft op dit moment twee zetels en hoopt bij de volgende verkiezingen op een kleine winst.

Theus is opgegroeid in Valkenswaard, heeft gestudeerd in Delft en voor ze wethouder was, werkte ze als directeur van een basisschool in Eindhoven. In 2014 werd ze lid van de gemeenteraad en de afgelopen drie jaar zette ze zich als wethouder met name in voor onderwerpen binnen het sociale domein, onderwijs, cultuur en wijken. Zo heeft Theus zich onder andere ingezet voor activiteiten voor de jeugd in coronatijd, het mogelijk gemaakt dat Dommels Plekske geopend is, het behoud van de school in Borkel en Schaft en het zichtbaar maken van allerlei sociale activiteiten via 'Valkenswaard, oog voor iedereen' en voor het eerst sinds tijden, samen met de Cultuurraad, cultuurontwikkeling weer op de agenda gezet.

Mooie en rijke leefomgeving

De komende jaren wil ze nog meer investeren in een mooi en rijke leefomgeving voor alle inwoners in gemeente Valkenswaard. Dit wil ze doen door, op een aantal plekken schoolgebouwen te moderniseren, met kinderen uit ons dorp in gesprek te gaan om aan te sluiten bij hun wensen. Ook andere inwoners betrekken in de wijken, zodat Valkenswaard nog meer van ons allen wordt. Ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen met allerlei activiteiten. Samen plannen maken om na deze moeilijke tijd weer ruimte te maken voor plezier en geluk voor de inwoners.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie