Luister
muziek
13 februari 2022 - 14:43
Deel dit artikel:

Zware hersenschudding en gebroken neus na geweldpleging tegen Job: drie verdachten aangehouden

Op de Markt in Valkenswaard is Job de Vaan zaterdagavond rondom 22.00 uur zwaar mishandeld. Bij een openlijke geweldpleging liep hij een zware hersenschudding en een gebroken neus op. Dat meldt de politie.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Jose Hoefnagel
Advertentie

Een heftig bericht deelt Jose Hoefnagel, de moeder van Job. Foto's laten zien wat de gevolgen van het zinloze geweld tegen Job. De politie is een onderzoek gestart, maar het is nu hopen dat er nog meer getuigen zich gaan melden. "Hij heeft een gebroken neus, die is gelijmd, en ook een gat in zijn hoofd. Hij mist één stuk van zijn voortand, flinke hersenschudding, last van zijn kaak, waarschijnlijk gekneusd", zo somt Jose de schade op. Hij is na een bezoek aan het ziekenhuis inmiddels weer thuis.

Bewusteloos

Er zijn inmiddels drie personen aangehouden. De politie onderzoekt wat hun rol is geweest. Jose: "Hij is aangevallen, achterover gevallen. Toen hij bewusteloos was, is hij ook nog geschopt. Voor de rest weten we nog niks." Mocht je meer informatie hebben, dan kun je dit delen met de politie via 0900-8844 (referentienummer 2022030163).

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie