Luister
Live
28 september 2022 - 15:23
Deel dit artikel:

Inwoners Valkenswaard solidair met project ‘Ingrid goes Gambia’

Van haken en breien tot smakelijk dineren. Tientallen mensen hadden zich opgegeven om hun steentje bij te dragen aan de kraamafdeling van het West-Afrikaans ziekenhuis.

valkenswaard24
  / Bernice Dings
  • Beeld - Bernice Dings

Kraamverpleegkundige Ingrid Tijssen was uiteraard zelf ook aanwezig bij de activiteiten die afgelopen weken plaatsvonden. In dezelfde outfit als de deelneemsters zag ze hoe de dames bij De Hobbytafel naar lieve lust, in de goede zin van het woord, werkten aan de vlaggetjesslinger. “Deze slinger symboliseert het samenwerken wat door zo veel dames gedaan is, ieder heeft haar bijdrage geleverd”, vertelt Ingrid trots. Te zijner tijd krijgt de slinger een mooi plekje krijgen op de kraamafdeling in het Essau District Hospital.

Gebreide dekentjes en mutsjes zijn overigens nog steeds welkom en kunnen bij Ingrid ingeleverd worden.

Benefietdiners bij Brownies & Downies

Voor de inwendige mens was er afgelopen weekend op beide avonden een volledig uitverkocht benefietdiner. Heel veel mensen hebben genoten van een gezellige avond met lekker eten en drinken. “Mede dankzij de inzet van Brownies & Downies en de gulle giften van de gasten, gaat er een erg mooi bedrag naar het project”, vertelt Ingrid dankbaar.

Stichting Rescue Baby Gambia

De opbrengst van het totale project gaat naar Stichting Rescue Baby Gambia, waar Ingrid 6 november naar afreist om daar te gaan werken als vrijwilliger in de kraamkliniek van het Essau District Hospital.

Wil je Ingrid ook steunen? Neem dan een kijkje op haar website ingridgoesgambia.nl of op de Facebookpagina.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug