Luister
muziek
16 april 2024 - 08:30
Deel dit artikel:

Politie heeft beelden van mishandeling in Valkenswaard: ‘Maandag maken we ze openbaar’

De politie zegt beelden te hebben van een zware mishandeling tijdens carnaval in Valkenswaard. Ze zijn nog altijd op zoek naar de daders. Als zij zich niet melden, worden de beelden openbaar gemaakt, meldt de politie.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

In Bureau Brabant van Omroep Brabant wordt volgende week de zaak behandeld. In de carnavalsnacht van dinsdag 13 februari 2024, rond 02.30 uur, is een man door een groep van ongeveer zes personen mishandeld door twee personen uit die groep. Dit gebeurde ter hoogte van Leenderweg 2 in Valkenswaard. Er zou daar voorafgaand al een incident plaatsgevonden hebben.

Het slachtoffer raakte buiten bewustzijn en ernstig gewond. In hulpeloze toestand is de man achtergelaten op straat. De politierecherche zei daarover: “Hier had hij nog ernstiger letsel op kunnen lopen.”

Sindsdien is de politie op zoek naar de daders en getuigen. De politie laat volgende week beelden zien van de zware mishandeling in Valkenswaard. “Ben jij een van die jongeren? Meld jezelf dan voordat we de beelden volgende week maandag laten zien”, roept de politie op.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie