Luister
muziek
16 Juni 2024 06:50
Deel dit artikel:

De Statie is klaar voor het EK: 'Welkom in het hol van de leeuw!'

Mocht je het nog niet hebben meegekregen: het EK Voetbal in Duitsland is begonnen. De periode waarin oranje ineens tóch een modekleur blijkt, waarin het versieren van je straat heel normaal is en waarin een witte zweetband om je hoofd helemaal niet gek is. En natuurlijk de tijd waarin je zonder schroom gewoon samen voetbal mag kijken in de kroeg. Da's namelijk echt het leukste dat er is! Daarom verandert de Statie de komende weken in het 'Hol van de leeuw'. Compleet met heel veel schermen én (voetbal)kantinesnacks. Wat wil je nog meer?

valkenswaard24
  / Betaalde content
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Hieronder lees je wat er de komende tijd allemaal op De Statie in Valkenswaard te doen is.

Lekkere (Tr)EK2024

Samen voetbal kijken is keileuk. Samen voetbal kijken op de Statie is nóg kei leuker! Of is het nog keier leuk? Op de Statie is het in ieder geval ook nog eens lekker voetbal kijken zonder dat je zelf met de frituurpan of airfryer aan de gang hoeft (en daardoor alle goals mist).

Lekkere snacks uit de Willem II-kantine

Maar van voetbal kijken krijg je lekkere trek. Komt dat even goed uit: de Willem II-kantine is gedurende alle wedstrijden van Oranje geopend en levert een passend menu met broodjes frikandel, kroket of kaassoufflé. Of losse snacks. Of een frietje met mayo, curry, speciaal of zelfs met Rendang of Oosterse kip! Kortom: voldoende voedingsstoffen om Oranje naar de finale te schreeuwen.

Let op: tijdens wedstrijden van het Nederlands elftal serveren we enkel snacks zoals hierboven beschreven. De reguliere kaart is dan niet beschikbaar. Bij wedstrijden van het Nederlands elftal op vrijdag, zaterdag of zondag kun je ook geen Fantastische Bierbeleving reserveren!

Het hol van de leeuw

Zoals gezegd: op de Statie kijk je altijd nét even gezelliger samen voetbal. Met grote schermen binnen én buiten (op ons grote terras) heb je hebt the best seat in the house (da's Engels voor 'de beste plek op de Statie'). Met je beste vrienden in de buurt én een heerlijk drankje in de hand. Wat wil je nog meer? Maak je dus maar klaar om 'onze jongens' naar de finale te schreeuwen in het Hol van de Leeuw op de Statie! Zet in iedere geval deze data alvast in de agenda (dan zien we daarna wel verder):

16 juni 2024 | 15.00 uur:
Polen - Nederland

21 juni 2024 | 21.00 uur
Nederland - Frankrijk

25 jun 2024 | 18.00 uur
Nederland - Oostenrijk

Nieuwe kaarten!

Verder nog iets? Jazeker: onze kaarten zijn vernieuwd!

We hebben dus een nieuwe menukaart met heerlijke zomerse gerechten. Én een opgefriste bierkaart met natuurlijk alle klassiekers maar ook een aantal verfrissende, nieuwe bieren. Mocht je dus even genoeg hebben van het voetbalgeweld, dan kom je lekker borrelen of eten op de Statie!

Alleen in juni: extra versies loaded fries

Daarnaast presenteren we de hele maand juni drie extra versies van onze fameuze loaded fries waaronder Ed's Stoofvlees en Oosterse kip. Lekker? Lekker!

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie