Luister
Live
3 juni 2021 - 16:08
Deel dit artikel:

Dennis Verhoeven uit Valkenswaard eDivisie-kampioen met PSV na penalty's

PSV is met de Valkenswaardse Dennis Verhoeven in de gelederen kampioen geworden in de eDivisie. Dit is de gameversie van de Eredivisie, waarin de spelers het spel FIFA21 spelen. Niemand wist dit seizoen de Eindhovense ploeg te kloppen.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - PSV

Acht teams streden woensdag tijdens de finaledag om de schaal. Daarnaast is er een hoofdprijs van 25.000 euro voor de ploeg. Als winnaar kwam PSV uit de bus. Met Dennis wonnen de Eindhovenaren al hun wedstrijden overtuigend en leken eigenlijk nauwelijks in de problemen te komen. Alleen de finale tegen VVV-Venlo zorgde wat voor moeilijkheden.

Penalty's voor de winst
De druk kwam in extremis op de schouders van Dennis Verhoeven te liggen. De Valkenswaardenaar moest in een bloedstollende penaltyserie de winst en het kampioenschap naar zich toe trekken. Hij won nadat hij de eerste twee pingels miste en zodoende pakte PSV de landstitel. In de video hieronder is de volledige dag terug te zien. Wil je doorspoelen naar de penaltyserie van Dennis, ga dan naar 08:36:40.

Van VVV naar PSV
Voor Dennis is dit zijn tweede seizoen in de eDivisie. Na een succesvol debuut als esporter van VVV, ging de doelman van De Valk 1 nu de rood-witte kleuren verdedigen van PSV. "Naarmate het seizoen vorderde en ik het goed bleef doen, werd wel duidelijk dat ik mezelf in de kijker speelde bij verschillende clubs", zei hij destijds. "Voor mij was het toen al vrij snel duidelijk waar mijn behoeftes lagen, aangezien ik al vanaf kleins af aan PSV-supporter ben. Vervolgens verliepen alle gesprekken vrij soepel en was het slechts een kwestie van tijd voordat alles officieel werd.​" De Valkenswaardenaar reageerde kort op de winst van afgelopen woensdag: "Ongelofelijk dit."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug