Luister
muziek
4 september 2022 - 06:02
Deel dit artikel:

Skatebaan in Don Boscopark: denk mee over het ontwerp

Op initiatief van een groep skaters uit Valkenswaard wordt een skatebaan gerealiseerd in het Don Boscopark. De gemeente heeft een partij geselecteerd die de skatebaan gaat ontwerpen en realiseren. Om te komen tot een goed ontwerp nodigt de gemeente omwonenden en geïnteresseerden uit voor een inloopavond.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

Deze vindt plaats op woensdag 21 september van 18.30 tot 20.30 uur in Cultuurcentrum De Hofnar, op de eerste verdieping in zaal 1.09.

De gekozen partij die de skatebaan gaat realiseren is SkateOn. Zij gaan samen met de skatende initiatiefnemers een ontwerp maken voor de skatebaan. Tijdens de inloopavond worden alle adviezen, wensen en eventuele zorgen van de omgeving verzameld. Die worden meegewogen bij het maken van het ontwerp. Op de avond zijn medewerkers van SkateOn en de gemeente Valkenswaard aanwezig om omwonenden te woord te staan.

Aanmelden niet nodig

Je kunt vrij binnenlopen. Aanmelden is niet nodig. Geïnteresseerden die er niet bij kunnen zijn maar wel aandachtspunten willen meegeven, kunnen een mail sturen aan valkenswaard@SkateOn.nl.

Over SkateOn

SkateOn is al veertien jaar marktleider in het realiseren van skatebanen. Tot voor kort bestonden skatebanen vooral uit een asfalt ondergrond met stalen skate-elementen erop. Deze techniek is verouderd. Op de website van SkateOn is te zien welke technieken en uitstraling bij hedendaagse skatebanen wordt toegepast. In deze stijl wordt ook de skatebaan in het Don Boscopark gerealiseerd. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie