Luister
muziek
3 november 2023 - 08:15
Deel dit artikel:

Sponsoravond in Spaanse sferen bij VV De Valk

Op vrijdagavond 27 oktober 2023 bracht Voetbalvereniging de Valk de Spaanse zon naar Valkenswaard tijdens een bruisende sponsoravond met een Spaans thema. De avond, georganiseerd door de enthousiaste sponsorcommissie, bracht alle aanwezigen samen voor een gezellige avond.

Met vrolijke Spaanse muziek die door de luidsprekers schalde en de aanwezigheid van een met Spaanse hoeden getooide sponsorcommissie, waande iedereen zich in de straten van Madrid. De avond begon met een toespraak door de voorzitter Corné Maas, waarin hij zijn dank en waardering uitsprak richting de sponsoren van de club.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - VV De Valk
Advertentie

Er volgende een culinaire reis door Spanje met vijf heerlijke tapasgerechten die uitgeserveerd werden aan de gasten. De smaakpapillen werden verwend met de smaken van het Middellandse Zeegebied.

Om de gasten op scherp te zetten was er een vermakelijke Kahoot-quiz met uitdagende vragen over Spanje en voetbal. De strijd om de eer was hevig, maar bovenal zorgde de quiz voor een gezellige sfeer en interactie tussen de aanwezigen.

De avond werd nog lachwekkender gemaakt door tonprater Berry Knapen, die de zaal trakteerde op humor en vrolijkheid. Het lachen ging naadloos over in meezingen toen zanger Martien Wagner zijn opwachting maakte en het publiek meenam op een muzikale reis. De dansvloer stond al snel vol met enthousiaste gasten die de sfeer van het Iberisch schiereiland omarmden.

De sponsoravond van VV de Valk ging door tot 23:00 uur en liet een blijvende indruk achter op alle aanwezigen. De vereniging is trots op het succes van deze avond en kijkt uit naar toekomstige evenementen om de band met haar gewaardeerde sponsoren te versterken.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie