Luister
Live
20 januari 2022 - 05:57
Deel dit artikel:

Dit zijn de populairste babynamen in Valkenswaard van 2021

Altijd een leuk weetje: wat zijn de populairste babynamen van gemeente Valkenswaard in 2021? Wij hebben het antwoord, je leest het hieronder.

valkenswaard24 / Stijn van Mierlo • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Jelena, Dean, Scottie, James, Zoë, Dries en Rocky. Zomaar een greep uit de nieuwste en jongste inwoners van gemeente Valkenswaard op dit moment. Het is een aantal namen dat toegewezen is aan de baby's die vorig jaar zijn ingeschreven, maar dit zijn niet per se de populairste.

De meisjesnamen Tess en Lynn kwamen het meeste voor in 2021. Het gaat dan per naam om vier meisjes die zo heten. Direct daarna komt de meisjesnaam Bibi, die drie keer gegeven is. Bij de jongensnamen kwamen de namen Mees, Liam, Joep, Mason, het meest voor. Daar gaat het per naam om drie jongens die zo zijn genoemd.

De cijfers

In totaal zijn er 241 baby's ingeschreven in gemeente Valkenswaard vorig jaar. Aan creativiteit in ieder geval geen gebrek bij de ouders uit onze gemeente. Dat zie je in de populairste babynamen hieronder.

- Beide vier keer: Tess en Lynn
- Allemaal driemaal: Mees, Liam, Joep, Mason, Bibi
- Allemaal tweemaal: Jelena, Jace, Riley, Dean, Robin, Emma, Vera, Loek, Noa, Jaxx, Noud, Lara, Faas, Sam, Scottie, James, Zoë, Elena, Oliver, Lux, Siem, Jonas, Pleun en Levi.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug