Luister
muziek
4 december 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

Worstenbroodjesactie bij RKVV Dommelen, in samenwerking met lokale bakkerij

RKVV Dommelen organiseert, net als eerdere jaren, een unieke actie, samen met partner Bakkerij Van Heeswijk. Bij deze actie kan iedereen worstenbroodjes, kerststollen en andere lekkernijen bestellen. Zo kan je met de feestdagen genieten van de producten van de bakkerij én RKVV Dommelen steunen.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - RKVV Dommelen
Advertentie

Wat er allemaal te koop is: worstenbroodjes, een hele of halve kerststol en een roomboterkerststaaf. De producten zijn online te bestellen via de website van RKVV Dommelen. Bestellen kan tot en met zondag 11 december. De bestellingen mogen dan op zaterdag 17 december tussen 10.00 en 13.00 uur afgehaald worden op sportpark ’t Heike in Dommelen.

Bedrijfsbestelling of je bestelling sponsoren?

Wil je (bijvoorbeeld) de worstenbroodjes warm geleverd hebben bij jouw bedrijf, een grotere bestelling doen voor je bedrijf, vereniging of organisatie of voor iemand anders? Stuur dan een mail naar worstenbrood@rkvvdommelen.nl en de club neemt contact met je op. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om iedereen van worstenbrood of iets anders lekkers te laten genieten. Ook voor andere vragen of verzoeken kan je contact opnemen via bovenstaande e-mailadres van RKVV Dommelen.

Lokale ondernemers steunen

De samenwerking met Bakkerij Van Heeswijk, gevestigd in Winkelhart De Belleman, is een samenwerking die al jaren loopt. Als sponsor en partner van RKVV Dommelen zijn beide partijen al lange tijd aan elkaar verbonden. De samenwerking is onderdeel van de activatie van RKVV Dommelen om de leden, vrijwilligers, ouders, sponsoren en supporters zoveel mogelijk lokaal te laten kopen en zo de lokale ondernemers te steunen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie