Luister
muziek
6 september 2023 - 11:56
Deel dit artikel:

Bloemencorso in Valkenswaard live te zien bij Valkenswaard24

Goed nieuws voor de thuisblijvers: de parade van het bloemencorso in Valkenswaard is via een livestream te zien op Valkenswaard24. Zo hoeft niemand iets te missen van het hoogtepunt van het Corso & Cultuur Festival. Je ziet de livestream onderaan dit artikel.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Michael van Tol
Advertentie

Je bekijkt de livestream onderaan dit artikel.

Het is weer die tijd van het jaar waarin Valkenswaard schittert met kleurrijke bloemcreaties en prachtige praalwagens tijdens het jaarlijkse Corso & Cultuur Festival, oftewel het bloemencorso. Voor degenen die dit magische evenement niet persoonlijk kunnen bijwonen, hebben we goed nieuws: Valkenswaard24 zal een livestream van het bloemencorso uitzenden, zodat je niets hoeft te missen.

De Heerlijkheid

Elk jaar trekken duizenden toeschouwers naar de straten van Valkenswaard om de indrukwekkende praalwagens te bewonderen, die volledig zijn versierd met dahlia's. Het is een absolute must-see voor zowel de lokale bevolking als bezoekers van buitenaf. Dankzij Valkenswaard24 hoef je geen enkel moment van dit festijn te missen. Vanaf de locatie bóven Grandcafe & Restaurant De Heerlijkheid aan de Markt, zie je integraal de parade voorbijtrekken.

Starttijd

Dit jaar vindt de parade van het bloemencorso plaats op zondag 10 september en het start om 14.30 uur. Zorg ervoor dat je je computer, tablet, smartphone of tv (op YouTube) gereed hebt. Meer informatie over het Corso & Cultuur Festival vind je HIER.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie